...

Diensten

RENOVATIE
De E.A.B. weet dat bij renovatie en restauratie op diverse fronten veel van de opdrachtgevers wordt gevraagd. U kunt er van op aan dat uw opdracht vakkundig wordt uitgevoerd en de overlast tot een minimum wordt beperkt. Wij hebben veel ervaring in het renoveren en restaureren van panden zodat er vooraf een goede inschatting van de te maken kosten en benodigde tijd mogelijk is. Indien de opdrachtgever dit wenst, voert de E.A.B. de regie over alle uit te voeren werkzaamheden.

RESTAURATIE
Op het gebied van restauratie hebben we inmiddels een ruime ervaring opgebouwd. In de loop der jaren hebben wij veel restauratiewerkzaamheden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevelrestauratie d.m.v. het herstellen van het metsel- en voegwerk, het terug brengen van antieke houten kozijnen in authentieke stijl, het vervangen en/of repareren van eikenhouten spanten in monumentale panden. Het Enkhuizer aannemersbedrijf heeft medewerkers in dienst met gevoel voor dit vak. In de toekomst zal er veel aandacht blijven bestaan voor restauratiewerken en willen wij ons in dit marksegment blijven handhaven. Momenteel zijn wij bezig met het behalen van het certificaat “erkend restauratie bedrijf”. Wij voeren restauratiewerken uit voor vaste opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren.

NIEUWBOUW
De E.A.B. bouwt regelmatig woningen in de vrije sector. De bouw van deze woningen wordt door een compleet en deskundig bouwteam uitgevoerd. Een opdrachtgever maakt zijn wensen en eisen bekend aan de aannemer en/of architect. Wij zorgen door goede samenwerking en in samenspraak met de architect en de opdrachtgever, dat het project vanaf schetsontwerp tot uiteindelijke oplevering tot volle tevredenheid gerealiseerd wordt.

VERBOUWINGEN
Een groot gedeelte van de werkzaamheden van de E.A.B. richt zich op de uitvoer van verbouwingen. Een verbouwing vereist inzicht in de huidige situatie en visie op de toekomstige situatie. U wilt uiteraard een verbouwing op maat maar ook zo kort en weinig mogelijk overlast ondervinden. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer of herindeling van de ruimte, we voeren alles vakkundig en snel voor u uit. Ons personeel beheerst het timmer,- en metselvak in combinatie met een eigen machinale werkplaats. Door te werken met een aantal vaste onderaannemers is het mogelijk om de uitvoering van de werkzaamheden bij de klanten op een juiste manier te sturen.

MACHINAAL TIMMERWERK
In onze timmerwerkplaats staan geavanceerde houtbewerkingmachines waarmee kozijnen, ramen en deuren gemaakt kunnen worden in verschillende uitvoeringen en aanzichten. Ook kunnen we al het lijstwerk namaken/kopiëren wat we tegenkomen tijdens onze werkzaamheden op de bouwplaats. Voor dat de kozijnen, ramen, deuren etc. naar de bouwplaats worden vervoerd, worden ze voorzien van een eerste laag grondverf en daarna afgemonteerd.